WAT ZIJN DE VOORDELEN
EEN RESERVEBUITENLAAG VOOR ELKE DAG

DUURZAAM WATERDICHT

Laat u niet misleiden door het formaat en gewicht. Jassen die over deze technologie beschikken, voldoen aan onze hoogste criteria voor waterdichtheid en maken onze 'GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™'-belofte waar. Hierdoor bent u op alles voorbereid, zelfs op een zware regenbui.

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

De lichte en handzame GORE-TEX PACLITE®-kleding houdt u dankzij het extreem ademend vermogen droog en comfortabel, en is geschikt om in te wandelen, hardlopen, fietsen en voor alledaagse activiteiten.

VOLLEDIG WINDDICHT

Koude wind kan uw lichaamstemperatuur in een mum van tijd laten dalen, vooral bij nat weer. Het GORE-TEX membraan houdt zelfs harde wind buiten, zodat u comfortabel en beschermd blijft.

GORE-TEX-kleding met PACLITE®-producttechnologie

Het weer slaat om en de zon verandert in regen. Of u nu op weg bent naar uw werk of halverwege uw wandeltocht bent, u bent vanaf nu altijd voorbereid.

De tweelaagse constructie is ontworpen om zo licht en compact mogelijk te zijn, terwijl de constructie ook getest is om bestand te zijn tegen zware weersomstandigheden en herhaald gebruik. Het maakt niet uit hoe weinig ruimte u hebt, u kunt er gerust op uit gaan in de wetenschap dat GORE-TEX-kleding met PACLITE®-producttechnologie duurzaam waterdicht, winddicht en extreem ademend is.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX-producten met PFC-vrije DWR-laag

We spannen ons voortdurend in om de milieubelasting van onze producten te verminderen. Een van onze voornaamste doelen is om voor 2023 alle PFCs of Environmental Concern (PFCEC) te elimineren. Als onderdeel van dit proces is dit product voorzien van een duurzame waterafstotende behandeling die vrij is van PFCs of Environmental Concern (PFCEC-vrije DWR). Lees meer over onze milieumaatregelen en deze waterafstotende behandeling. [link naar duurzaamheid]

GORE-TEX-STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX PACLITE®-kleding is voorzien van GORE-TEX-stretchtechnologie. Een jas moet met u meebewegen en uw bewegingsvrijheid niet beperken, of u zich nu naar uw werk haast of in het weekend uw favoriete route wandelt.

Dankzij het strategisch geplaatste stretchmateriaal biedt GORE-TEX PACLITE®-kleding met stretchtechnologie meer bewegingsgemak en een aantrekkelijke pasvorm.