VOOR ELK WEERTYPE. VOOR ELK SEIZOEN.

GEMAAKT VOOR UW PASSIE

Bergbeklimmen in de winter of wandelen in de herfst. 's Ochtends vroeg hardlopen of een rondje na het werk. Onze productassortimenten zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en voor elk avontuur.

GORE-TEX is al jarenlang het vertrouwde merk voor bescherming in natte weersomstandigheden voor al uw activiteiten. En nu hebben we onze productassortimenten verder uitgebreid met innovatieve producten

Alle producten van het originele GORE-TEX-productassortiment met de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte doen precies waarvoor ze zijn bedoeld en bieden de beste water- en winddichtheid en een ademend vermogen. Of u nu tot aan uw knieën in de modder staat of overvallen wordt door een hevige regenbui, onze streng geteste producten bieden bescherming en houden u droog.

Ons nieuwe GORE-TEX INFINIUM™-productassortiment is ontworpen voor flexibiliteit, functionaliteit en stijl om u te beschermen tijdens al uw activiteiten en is met name geschikt wanneer comfort en prestaties belangrijkers zijn dan waterdichtheid. Dit nieuwe productassortiment biedt optimaal comfort, of u nu op en neer reist naar het werk of in het weekend op pad gaat.

ONTDEK ONZE TWEE PRODUCTASSORTIMENTEN

VOOR DUURZAME WATERDICHTHEID

Gegarandeerde waterdichtheid, zelfs in zware regen- of sneeuwbuien. Onze innovatieve technologieën zijn streng getest op waterdichtheid, winddichtheid en ademend vermogen en overtreffen alle verwachtingen.

ONTDEK HET PRODUCTASSORTIMENT

VOOR VEELZIJDIG COMFORT

Hoge prestaties om actief te blijven. Bedoeld wanneer comfort en prestaties de prioriteit hebben boven waterdichtheid.

DEZE REEKS ONTDEKKEN