Verantwoording

Onze producten zijn milieuvriendelijk en kunnen veilig worden gedragen

Voor de divisie Fabrics van Gore ligt verantwoordelijk handelen in het verlengde van de cultuur van Gore. We hebben oog voor het milieu en behandelen onze medewerkers en partners rechtvaardig.

Rechtvaardig handelen, verantwoordelijk omgaan met het milieu en tegelijkertijd producten leveren die de best denkbare bescherming bieden. Die drie elementen vormen de basis van onze cultuur. Dat was het gedachtegoed dat onze oprichters Bill en Vieve Gore hebben nagelaten. We zijn er trots op dat we deze traditie mogen voortzetten.

Bernhard Kiehl

Geeft leiding aan het duurzaamheidsprogramma van de divisie Fabrics van W.L. Gore & Associates.

Update over verantwoordelijkheid

Verantwoordelijk handelen en transparant daarover zijn – de divisie Gore Fabrics brengt trots ieder jaar klanten, winkeliers, consumenten en andere geïnteresseerde belanghebbenden op de hoogte over de nieuwste projecten op het vlak van de maatschappij en het milieu waar we wereldwijd aan werken.

 

Gore Fabrics Responsibility Update 2019 (pdf)

Gore Fabrics Responsibility Update 2018 (pdf)

Gore Fabrics Responsibility Update 2017 (pdf)

Gore Fabrics Responsibility Update 2016 (pdf)

Gore Fabrics Responsibility Update 2015 (pdf)

Gore Fabrics Responsibility Update 2014 (pdf)

Milieuverantwoordelijkheid

Gore Fabrics zet zich in om de impact op het milieu te verminderen door middel van een verantwoordelijke aanpak die we binnen onze gehele waardeketen toepassen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Iedereen bij Gore wordt geacht integriteit te tonen bij alle contacten met leveranciers, klanten en belanghebbenden, evenals tegenover andere medewerkers van Gore.

Verantwoord gebruik vangeperfluoreerde chemicaliën

Fluormaterialenhebben zeer diverse fysieke en unieke eigenschappen.Veel van deze chemicaliën worden gebruikt in industriële toepassingen en in de voedselindustrie.