WAT ZIJN DE VOORDELEN
Ademend systeem rondom uw voeten

DUURZAAM WATERDICHT

Ze zitten precies zoals uw favoriete hardloopschoenen en zien er ook zo uit, maar onze technologie maakt ze duurzaam waterdicht. Van zomerse regens tot winterplassen, u kunt door alles heen rennen.

ZEER GOED ADEMEND

Het GORE-TEX-membraan wat in elke schoen geïntegreerd is, bevat poriën die veel kleiner zijn dan waterdruppels, maar veel groter dan zweetdamp. Zo krijgen uw voeten ook in intensieve omstandigheden de mogelijkheid om te ademen.

Comfort fit

Onze technologie is ontworpen om onzichtbaar te zijn. Lichtgewicht en vakkundig geïntegreerd waardoor u minder drukpunten ervaart en geen rimpels of geritsel krijgt. Een perfecte pasvorm die voelt als een niet-beschermende schoen, nu met bescherming dankzij GORE-TEX invisible fit.

GORE-TEX Invisible Fit-schoenen

Of u nu af en toe hardloopt of traint voor een marathon, laat het weer uw route niet bepalen. GORE-TEX Invisible Fit-technologie biedt de pasvorm, het gevoel en de stijl die u wilt, samen met onze GORE-TEX 'GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®'-belofte.

Onze technologie is gemaakt om extra inspanningen te leveren en is ontworpen om lichter, flexibeler en comfortabeler te zijn. Zodat u uw eigen persoonlijke records kunt verbreken.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX SCHOENEN MET STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-schoenen hebben een unieke constructie die stretchlaminaten, voeringtextiel en verbindingsnaden combineert. Dit zorgt ervoor dat uw voet beschermd blijft tegen het weer, terwijl plooien of vouwen in het wreefgebied worden vermeden. De technologie biedt ook duurzame stretch en herstel, zodat uw verder komt met uw schoenen.