WAT ZIJN DE VOORDELEN
ONZE INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN. UW GEVOEL VOOR AVONTUUR.

DUURZAAM WATERDICHT

Betrouwbare en innovatieve waterdichte bescherming, gegarandeerd voor de bruikbare levensduur van uw schoenen. Ongeacht het avontuur dat u aan het plannen bent, kunt u op onze technologieën vertrouwen om droog en comfortabel te blijven.

ADEMEND

GORE-TEX-schoenen zijn geoptimeerd voor ademend vermogen en brengen u comfort, zelfs tijdens intensieve activiteiten. Waterdruppels kunnen niet binnendringen, maar zweetdamp kan door de miljarden poriën in het GORE-TEX-membraan wel ontsnappen.

GEÏSOLEERD*

Een speciaal geconstrueerde laag van ademende isolatie voegt comfort toe waar en wanneer u het nodig hebt. Dus zelfs als de temperatuur daalt, blijft u comfortabel en beschermd.

*Alleen in GORE-TEX Insulated Comfort-schoenen

GORE-TEX-schoenen

Van intense wintersport tot dagen slenteren tussen warme cafés en koude straten, GORE-TEX-schoenen houden uw voeten droog en comfortabel. Ons scala aan technologieën biedt u onbeperkte mogelijkheden om uw passies te volgen, waar deze u ook naartoe leiden. GORE-TEX Extended Comfort-schoenen zijn ontworpen voor maximaal ademend vermogen, zelfs wanneer uw hart sneller klopt of de temperatuur stijgt.

GORE-TEX Performance Comfort-schoenen zijn ontworpen voor alle mogelijke buitenactivtieiten, zelfs onder barre weersomstandigheden.

GORE-TEX Insulated Comfort-schoenen zijn gemaakt om u te beschermen en warm en droog te houden, zelfs wanneer u zich in veeleisende winterse omstandigheden bevindt.

Alle GORE-TEX-schoenen beschikken over een combinatie van duurzame waterdichtheid en een geoptimeerd ademend vermogen. Wij maken onze 'GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™'-belofte waar, wat de weersomstandigheden ook zijn.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX SCHOENEN MET STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-schoenen hebben een unieke constructie die stretchlaminaten, voeringstoffen en verbindingsnaden combineert. Dit zorgt ervoor dat uw voet beschermd blijft tegen het weer, terwijl plooien of vouwen in het wreefgebied worden vermeden. De technologie biedt ook duurzame stretch en herstel, zodat uw verder komt met uw schoenen.