WAT ZIJN DE VOORDELEN
DE ULTIEME RESERVE BUITENLAAG

DUURZAAM WATERDICHT

Onze eersteklas, gegarandeerd waterdichte bescherming is uitvoerig getest en staat onder alle omstandigheden voor u klaar, van een storm op de bergtop tot regenbuien in de vallei.

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

Heeft u korte inspanningspieken waarin u alles geeft? Wilt u niet hoeven stoppen om lagen te verwijderen? Met onze innovatieve GORE-TEX-kleding met PACLITE® PLUS-producttechnologie blijft u warm en comfortabel, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

LICHTGEWICHT

Uw uitrusting zou u nooit in de weg moeten staan. Jassen met GORE-TEX PACLITE® Plus-producttechnologie zijn ultralicht en compact. Wees altijd voorbereid, ongeacht de weersomstandigheden.

VOLLEDIG WINDDICHT

Na ieder moment van intensieve activiteit volgt een pauze, of u nu een steile oploopt of al rennend de trein probeert te halen. Terwijl u op adem komt, houdt onze technologie uw lichaam warm, zelfs in koude en winderige weersomstandigheden.

GORE-TEX PACLITE® PLUS-kleding

"Hoop op het beste, maar wees voorbereid op het ergste", zo luidt het gezegde. U neemt uw avonturen serieus, dus u wilt een jas die licht en compact is, en goede bescherming tegen de elementen biedt. GORE-TEX PACLITE® Plus-kleding biedt gegarandeerde en duurzame bescherming tegen regen, wind en zwaardere weersomstandigheden, in een winddichte, waterdichte en ademende jas die ultralicht en compact is. Deze unieke combinatie creëert de perfecte ondersteunende buitenlaag. Zodat u op elk avontuur bent voorbereid.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX-STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX PACLITE® PLUS-kleding is voorzien van GORE-TEX-stretchtechnologie. Of u nu zo snel mogelijk de top van de berg wilt bereiken of een hele dag aan het wandelen bent, u wilt een jas die met u meebeweegt en die u vooral niet beperkt in uw bewegingen.

Dankzij het strategisch geplaatste stretchmateriaal biedt GORE-TEX PACLITE® PLUS-kleding met stretchtechnologie meer bewegingsgemak en een aantrekkelijke pasvorm.