WAT ZIJN DE VOORDELEN
VEELZIJDIGHEID

DUURZAAM WATERDICHT

Een innovatieve waterdichte bescherming waar u op kunt vertrouwen. Voor alle GORE-TEX-kleding geldt onze 'GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™'-belofte, zodat u er tijdens al uw avonturen op kunt vertrouwen.

Zeer goed ADEMEND VERMOGEN

Zweet op de huid veroorzaakt een klam gevoel en is niet alleen oncomfortabel, maar kan ook uw prestaties beïnvloeden. Het GORE-TEX-membraan houdt water buiten, terwijl het zweet in de vorm van waterdamp afvoert, waardoor u zich droger en comfortabeler voelt, zelfs wanneer u actief bent.

VOLLEDIG WINDDICHT

Wind kan uw lichaamstemperatuur laten dalen, of u nu door winderige straten slentert of urenlang op een open pad wandelt. GORE-TEX-kleding is volledig winddicht, zodat u zich langer comfortabel voelt.

Gevoerd*

Gevoerde kleding houdt u comfortabel warm wanneer u langer buiten moet blijven terwijl de temperatuur daalt. Daarnaast is de jas ook waterdicht, winddicht en goed ademend.

* Alleen van toepassing op gevoerde GORE-TEX-kledingmodellen

GORE-TEX-KLEDING

GORE-TEX-kleding is duurzaam waterdicht, volledig winddicht en heeft een hoog ademend vermogen. En ze bieden allemaal de GORE-TEX-belofte: GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

Ontworpen om een comfortabele en betrouwbare bescherming te bieden tegen de elementen. Door het veelzijdige karakter van de kledingstukken, zijn ze geschikt voor een breed scala aan sporten en alledaagse activiteiten.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX-producten met PFC-vrije DWR-laag

We spannen ons voortdurend in om de milieubelasting van onze producten te verminderen. Een van onze voornaamste doelen is om voor 2023 alle PFCs of Environmental Concern (PFCEC) uit onze kledingproductie te elimineren. Als onderdeel van dit proces is dit product voorzien van een duurzame waterafstotende behandeling die vrij is van PFCs of Environmental Concern (PFCEC-vrije DWR). Lees meer over onze milieumaatregelen. [link naar duurzaamheid]

GORE-TEX-STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-kleding is voorzien van GORE-TEX-stretchtechnologie. Een jas moet met u meebewegen en uw bewegingsvrijheid niet beperken, of u nu zo snel mogelijk de top van de berg wilt bereiken of op de golfbaan staat.

Dankzij het strategisch geplaatste stretchmateriaal biedt GORE-TEX-kleding met stretchtechnologie meer bewegingsgemak en een aantrekkelijke pasvorm.