GEMAAKT VOOR WATERDICHTHEID

HET ORIGINELE GORE-TEX- PRODUCTASSORTIMENT

Wanneer u begint aan uw wandeling, schijnt de zon nog. Een uur later regent het pijpenstelen. Het pad waar u op loopt, wordt modderig. Zware regendruppels landen op uw jas.

Het originele GORE-TEX-productassortiment met de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte doet precies waar het voor is bedoeld en biedt de allerbeste bescherming tegen water. Of u nu in de stad een bui over u heen krijgt of in de bergen in een zware regenbui loopt, uw kleding beschermt u tegen water en wind en heeft een uitstekend ademend vermogen.

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN
IN ELK PRODUCT

WATERDICHT

Wanneer uw kleding nat wordt, verliest uw lichaam warmte en voelt u zich minder comfortabel. Onze producten bieden innovatieve, duurzame waterdichtheid waarop u kunt vertrouwen.

WINDDICHT

Koude wind zorgt ervoor dat de warme lucht tussen de huid en de kleding verloren gaat. Al onze producten waarvoor de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte geldt, blokkeren wind, zodat u beschermd blijft.

ADEMEND

Tijdens activiteit gaat uw lichaam transpireren, hoe koud het buiten ook is. Onze producten zorgen ervoor dat waterdamp kan ontsnappen. Dus hoe actief u ook bent, met onze producten kunt u doorgaan zolang u maar wilt.

HOE WERKT HET

Onze producten worden streng getest op betrouwbare bescherming, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Het GORE-TEX-membraan, dat de kern vormt van onze technologieën, bevat poriën die kleiner zijn dan een waterdruppel, maar groter dan een waterdampmolecuul. Dit betekent dat regen en sneeuw niet kunnen binnendringen, maar zweet wel kan worden afgevoerd. Wat dus de omstandigheden ook zijn, u kunt erop vertrouwen dat u droog blijft in uw GORE-TEX-kleding.

ONZE GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-BELOFTE

Onze unieke belofte houdt in dat u kunt vertrouwen op uw originele GORE-TEX-producten tijdens de gehele levensduur. Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, de winddichtheid of het ademend vermogen van uw product, repareren of vervangen wij het of krijgt u het aankoopbedrag van ons terug. Meer informatie over onze GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte.

GORE-TEX-kleding

Veelzijdigheid op z'n best.

GORE-TEX PRO-technologie

Ontwikkeld voor extreme omstandigheden.

GORE-TEX PACLITE® PLUS-producttechnologie

De ultieme back-upshell.

GORE-TEX PACLITE®-producttechnologie

Een back-upshell voor elke dag.

GORE-TEX SHAKEDRY™-producttechnologie

Ontwikkeld voor snelheid.

GORE-TEX Gore active technology

HOOG TEMPO. HOGE INTENSITEIT.

GORE-TEX-schoenen

Onze innovatieve technologieën. Uw idee van avontuur.

GORE-TEX SURROUND®-schoenen

Ademend systeem rondom uw voeten.

GORE-TEX Invisible Fit-schoenen

Hardloopschoenen die echt als gegoten zitten.

GORE-TEX-handschoenen

Handschoenen voor elk avontuur.