GORE-TEX®-producten Alledaags veelzijdig

GORE-TEX® products

Kleding ontwikkeld met GORE-TEX® textiel combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden.

Ideaal voor

 • Wandelen
 • Trektochten
 • Skiën
 • Freeriding
 • Trailrunning
 • Mountainbiking
 • Golfen
 • Jagen
 • Vissen
 • Sneeuwscooter rijden
 • Alledaagse bezigheden

Voordelen

Multifunctioneel

Keuze uit een groot aantal verschillende constructies en bovenstoffen

Duurzame water- en winddichtheid

Betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden voor de hele levensduur van het kledingstuk

Optimaal ademend vermogen

Blijvend comfort voor, tijdens en na een activiteit, want uw lichaam blijft droog

Constructies

De volgende constructies zijn verkrijgbaar voor GORE-TEX®-producten 

2-laagse constructie
2-layer GORE-TEX® products use a laminate construction in which a special GORE-TEX® membrane is bonded to the outer textile. The membrane is protected on the inside by a separate drop lining.

Kleding vervaardigd uit 2-laags GORE-TEX®-laminaat is verkrijgbaar met een groot aantal verschillende bovenstoffen en is een veelzijdige oplossing voor stijl, comfort en bescherming tegen de elementen.

3-laagse constructie
A special GORE-TEX® membrane is bonded to a wide range of outer materials and a backer on the inside to form a single fabric.

Kledingstukken die met het 3-laagse textiel van GORE-TEX® zijn vervaardigd bieden meer duurzaamheid zonder extra massa. Het kleinere aantal lagen zorgt voor minder gewicht en meer bewegingsvrijheid.

Z-Liner constructie
Z-liner GORE-TEX® products have fewer sealed seams, allowing for more freedom in the design process. Z-liner constructions can be combined with insulation.

Kledingstukken die zijn vervaardigd met GORE-TEX® Z-linerconstructies bieden uitstekend comfort bij een breed scala aan stijlen. Een GORE-TEX®-membraan is verbonden met een lichtgewicht laminaat en de liner hangt los tussen de bovenstof en de voering.

LTD-constructie
A specific GORE-TEX® membrane is bonded to the inner lining. Special GORE-SEAM® tape technology ensures all seams are 100% waterproof.

Kledingstukken die zijn vervaardigd met GORE-TEX® LTD-constructies bieden een goede combinatie van duurzame watervaste bescherming, comfort en veelzijdigheid dankzij een combinatie van zachte en hoogwaardige boventextielen, membranen en een speciale voering.

Kenmerken

GORE® C-KNIT™ voering-technologie
Bovenstof
GORE-TEX®-membraan
GORE® C-KNIT™ voering-technologie

Kleding die is gemaakt van 3-laagse GORE-TEX®-producten met GORE® C-KNIT™ voering-technologie is duurzaam waterdicht, ademend en winddicht. De lichtgewicht structuur biedt optimaal comfort voor buitensportliefhebbers, zoals wandelaars, skiërs, snowboarders en freeriders.

Meer informatie

Extreme Wet Weather-constructie

Er zijn geavanceerde technieken toegepast om kleding te maken die optimale bescherming biedt tegen extreem en langdurig nat weer. De kleding is namelijk ontworpen om Gore's meest agressieve regentest te doorstaan, waarbij langdurige verticale en horizontale regenval bij veel wind wordt gesimuleerd.

PACLITE®-producttechnologie
Bovenstof
GORE-TEX®-membraan
GORE® C-KNIT™ voering-technologie

De extreem lichte en compacte constructie maakt kleding met PACLITE®-producttechnologie ideaal voor trektochten, racefietsen, mountainbiken en andere sporten waarbij mensen zo min mogelijk kleding met zich willen meeslepen. De kleding houdt u droog en koel tijdens inspannende activiteiten en warm wanneer u weer stilstaat, zelfs bij winderig, koud weer.

Kom meer te weten over alle GORE-TEX®-kledingtechnologieën

Alledaags veelzijdig

GORE-TEX®-producten

Kleding ontwikkeld met GORE-TEX® textiel combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden.

Gemaakt voor extreme omstandigheden

GORE-TEX® Pro-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX® Pro-laminaat zijn uiterst geschikt voor ruige activiteiten en ideaal voor langdurig gebruik onder extreme omstandigheden.

Voor hoge tempo's en zware inspanningen

GORE-TEX® Active-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX® Active-laminaat hebben een extreem goed ademend vermogen en zijn ideaal voor alle zeer inspannende eendagsactiviteiten.