GORE-TEX Pro-producten Gemaakt voor extreme omstandigheden

GORE-TEX pro

Kleding uit 3-laags GORE-TEX Pro-laminaat is duurzaam waterdicht, winddicht en extreem goed ademend. Deze kleding combineert comfort met betrouwbare bescherming tegen het weer, zelfs tijdens langdurige activiteiten in extreme weersomstandigheden.

De samenstelling van de stof houdt uw lichaam droog door zweetophoping te verminderen, zodat u koel blijft als u in beweging bent en warm als u pauzeert. Kleding gemaakt uit 3-laags GORE-TEX Pro-laminaat is speciaal ontworpen om aan de hoge eisen van ski-alpinisten, freeriders, berggidsen en de serieuze outdoorliefhebbers te voldoen en is extra duurzaam en bestand tegen slijtage in zware omgevingen, terwijl deze bescherming biedt tegen extreme en onvoorspelbare omstandigheden met frequente beweging- en rustpauzes.

 

Ideaal voor

  • Alpinisme
  • Freeriding
  • Klimmen
  • Ski-alpinisme

Voordelen

Extreem robuust en duurzaam

Betrouwbare, duurzame bescherming, ook in veeleisende omgevingen en extreme omstandigheden. Kleding die duurzaam presteert met een lange levensduur.

Extreem goed ademend (RET <6)

Minimaal risico op zweetophoping en maximaal comfort bij intensieve activiteiten of tijdens activiteiten met veel beweging en rustpauzes.

Duurzaam water- en winddicht

Betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden gedurende de hele levensduur van de kleding, ook tijdens langere perioden in extreme omstandigheden.

Constructie

GORE-TEX Pro exclusief vervaardigd met een revolutionair, gepatenteerd, 100 % op ePTFE gebaseerd meerlaags membraansysteem met een unieke microstructuur. Het membraan zit tussen de bovenstof en de speciaal ontwikkelde degelijke voeringstof. Bovenstoffen die aan strenge prestatiecriteria voldoen (≥ 40 denier) en de gepatenteerde, dunne Gore Micro Grid-voering-technologie, die de ademende eigenschappen verbetert, het gewicht verlaagt en een ontwerpspecificatie voor interne slijtage en scheurweerstand die de hoge prestaties van 3-laagst GORE-TEX Pro-producten garandeert.

Kenmerken

Extreme Wet Weather-constructie

Er zijn geavanceerde technieken toegepast om kleding te maken die optimale bescherming biedt tegen extreem en langdurig nat weer. De kleding is namelijk ontworpen om Gore's meest agressieve regentest te doorstaan, waarbij langdurige verticale en horizontale regenval bij veel wind wordt gesimuleerd.

GORE™ Micro Grid-voering-technologie
Bovenstof
GORE-TEX-membraan
Gore Micro Grid Backer

Dit is een dunne, geweven voeringstof met lage denier en lage dichtheid die wordt toegepast in plaats van een tricotbreisel. Deze stof zorgt ervoor dat de kleding gemakkelijk over de lagen eronder glijdt.

Kom meer te weten over alle GORE-TEX-kledingtechnologieën

Alledaags veelzijdig

GORE-TEX-producten

Kleding ontwikkeld met GORE-TEX textiel combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden.

Gemaakt voor extreme omstandigheden

GORE-TEX Pro-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX Pro-laminaat zijn uiterst geschikt voor ruige activiteiten en ideaal voor langdurig gebruik onder extreme omstandigheden.

Voor hoge tempo's en zware inspanningen

GORE-TEX Active-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX Active-laminaat hebben een extreem goed ademend vermogen en zijn ideaal voor alle zeer inspannende eendagsactiviteiten.