Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX Active-laminaat hebben een extreem goed ademend vermogen en zijn ideaal voor alle zeer inspannende eendagsactiviteiten. Voor hoge tempo's en zware inspanningen

GORE-TEX active

Kleding die is vervaardigd GORE-TEX Active-laminaat is duurzaam water- en winddicht en extreem goed ademend - het best ademende laminaat in het GORE-TEX-productassortiment.

Deze stoffen voldoen aan de intensieve bewegingseisen van de bergatleet en zijn de ideale oplossing voor zeer inspannende eendaagse activiteiten, zelfs bij slechte weersomstandigheden. Kleding die is vervaardigd GORE-TEX Active-laminaat is licht en zacht, met een uitstekend next-to-skin-comfort, dankzij de betrouwbare vochtregeling. De samenstelling van de stof houdt uw lichaam droog door de zweetophoping te verminderen, zodat u koel blijft als u in beweging bent en warm als u pauseert. Met GORE-TEX Active-laminaat kunt u het kledingstuk aantrekken, aan houden en u concentreren op de prestatie in plaats van op uw kleding.

Ideaal voor

  • Trailrunning
  • Hardlopen
  • Mountainbiking
  • Veldlopen
  • Langlaufen

Voordelen

Extreem goed ademend (RET <3)

Verminderde zweetophoping. Droger aan de binnenkant, zelfs tijdens zeer actieve perioden.

Duurzame water- en winddichtheid

Betrouwbare bescherming tegen weersomstandigheden voor de hele levensduur van het kledingstuk.

Uitstekend next-to-skincomfort

Zeer comfortabel op uw huid tijdens en direct na zeer actieve perioden.

Speciaal ontwikkeld voor zeer inspannende activiteiten

De kleding kan bij allerlei verschillende activiteitsniveaus en weersomstandigheden worden gedragen.

Lichtgewicht

Met licht, hoogwaardig textiel van minder dan 40 denier en een jasgewicht van minder dan 400 gram is deze kleding de ideale metgezel voor snelle activiteiten.

Constructie

GORE-TEX Active-producttechnologie combineert een licht, dun GORE-TEX-membraan met licht hoogwaardig textiel van ≤ 40 denier dat de ultieme 3-laagse oplossing biedt. Aan de binnenzijde zorgt een gepatenteerde laminatietechnologie ervoor dat de voeringstof direct in het GORE-TEX-membraan is geïntegreerd. Het gestroomlijnde laminaat en het geoptimaliseerde kledingontwerp bieden de ultieme warmteregulatie- en vochtafvoereigenschappen en maken de claim GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™ dus meer dan waar.

Kom meer te weten over alle GORE-TEX-kledingtechnologieën

Alledaags veelzijdig

GORE-TEX-producten

Kleding ontwikkeld met GORE-TEX textiel combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden.

Gemaakt voor extreme omstandigheden

GORE-TEX Pro-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX Pro-laminaat zijn uiterst geschikt voor ruige activiteiten en ideaal voor langdurig gebruik onder extreme omstandigheden.

Voor hoge tempo's en zware inspanningen

GORE-TEX Active-producten

Kledingstukken ontworpen en gemaakt met GORE-TEX Active-laminaat hebben een extreem goed ademend vermogen en zijn ideaal voor alle zeer inspannende eendagsactiviteiten.