WAT ZIJN DE VOORDELEN
Volledig winddicht. Maximaal ademend vermogen.

WATERBESTENDIG

Wanneer u zich 's avonds tijdens het wandelen of hardlopen een kilometer van huis bevindt, kunnen een lichte regenbui en ijzige wind uw handen verdoven. Onze technologie biedt u bescherming - omdat we begrijpen dat drogere handen langer warm blijven en u comfortabeler laten voelen.

VOLLEDIG WINDDICHT

Met volledig winddicht, bedoelen we dat ook. We hebben hogere normen dan de meeste, omdat we weten dat zelfs een licht briesje uw vingers kan afkoelen. Zelfs als u in de winter een heuvel afsnelt, blijven uw vingers behendig en uw handen comfortabel.

ZEER GOED ADEMEND

Onze technologie is ontworpen met een zo goed mogelijk ademend vermogen. De miljoenen poriën in het beschermende membraan aan de binnenkant van uw handschoenen zijn groot genoeg om de waterdamp van zweet af te voeren. Of u nu vijf keer per week hardloopt of vijf uur met uw familie in het park speelt.

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-handschoenen

U wilt een mountainbiketocht van 2 uur maken en bent slechts een kwartier onderweg. Er steekt een koude zijwind op. Om veilig uw stuur vast te houden en uw remmen te gebruiken, moeten uw vingers warm en comfortabel blijven. GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-handschoenen hebben een nauwsluitende pasvorm rondom uw vingers en zijn ontworpen om de wind buiten te houden. Bovendien zijn ze waterafstotend en bieden een zeer goed ademend vermogen. Daardoor houden uw handschoenen u langer warmer en comfortabeler, of u nu een heuvel af aan het fietsen bent of in allerijl de laatste taken voor een vakantie voltooit.