GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-kleding

WAT ZIJN DE VOORDELEN
VOLLEDIG WINDDICHT. MAXIMAAL ADEMEND VERMOGEN.

LICHTGEWICHT

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-kleding is ontworpen als combinatie van de ultradunne beschermende laag van het GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-membraan en een lichtgewicht stof. Samen bieden ze u een innovatief comfort dat u overal naartoe kunt dragen of meenemen.

WATERBESTENDIG

Laat uw dag niet verpesten door lichte regen- of sneeuwbuien. De waterbestendigheid van deze jassen houdt u comfortabel en biedt u bescherming wanneer u dit het meest nodig hebt.

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

De miljarden poriën in het GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-membraan zijn groot genoeg om zweetdamp te laten ontsnappen. Uw microklimaat blijft dus gebalanceerd, zelfs tijdens intensieve activiteiten.

VOLLEDIG WINDDICHT

Niet min of meer winddicht. Niet voornamelijk windbestendig. Maar zo winddicht dat u er niet eens om hoeft te denken. Als er een ijzige wind opkomt en u bent ver van huis, is dit precies waar u op zou moeten vertrouwen.

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-kleding

Soms zou u langer willen blijven. Verlaat het meer nog niet om op weg naar huis te gaan. Loop die extra paar kilometers. Alle GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-jassen zijn duurzaam waterafstotend en winddicht en hebben een zeer goed ademend vermogen. Deze combinatie van bescherming en ademend vermogen geeft u comfort wanneer u deze het meest nodig hebt, in een jas die er in veel verschillende omstandigheden en situaties goed uitziet.