WAT ZIJN DE VOORDELEN
ONTWORPEN OM AAN TE HOUDEN.

STRETCH

Het unieke, zacht aanvoelende materiaal voelt goed op je huid. En de 3D-vormige constructie zorgt voor handschoenen die goed om je hand en vingers passen. Je zult ze nooit meer uit willen doen.

Optimaal gevoel

Een jas dichtritsen. Berichten typen op je telefoon. Geld uit een pinautomaat halen. Sommige handschoenen bemoeilijken alledaagse bezigheden. GORE-TEX INFINIUM™ stretch-handschoenen zijn ontworpen om nauwsluitend en minder omvangrijk te zijn, zodat je ze aan kunt houden en meer gedaan krijgt.

NAUWSLUITENDE PASVORM

Handschoenen die gevormd zijn naar mensenhanden. Dat klinkt vanzelfsprekend. De meeste handschoenen hebben echter een minder goede pasvorm. GORE-TEX INFINIUM™ stretch-handschoenen sluiten nauw aan, dus ze voelen goed aan en bieden volledige vingergevoeligheid.

VOLLEDIG WINDDICHT

Onze optimale standaarden voor winddichtheid zijn door en door getest. Hierdoor kun je op je handschoenen vertrouwen om de koude wind te blokkeren die je huid zou afkoelen, waardoor je handen langer comfortabel beschermd blijven.

STERK ADEMEND VERMOGEN

Zeg zweethanden gedag. De nauwsluitende pasvorm en het uniek ademend vermogen van onze handschoenen zorgen ervoor dat je handen onder allerlei weersomstandigheden droog en beschermd blijven, zelfs tijdens het hardlopen of fietsen.

GORE-TEX INFINIUM™ STRETCH-handschoenen

Aantrekken voor uw wandeling naar huis. Uittrekken om uw telefoon te gebruiken. Aantrekken voor het hardlopen in het weekend. Uittrekken om uw veters te strikken. Sommige handschoenen houden u op. GORE-TEX INFINIUM™ STRETCH-handschoenen zijn ontworpen om langer te kunnen dragen. De 3D-vormige constructie met enkelvoudige naad zorgt voor een unieke nauwsluitende pasvorm. Ze zijn bovendien waterbestendig en extreem goed ademend. Op die manier staat u altijd klaar om meer gedaan te krijgen.