WAT ZIJN DE VOORDELEN
STAD NAAR PAD

DUURZAAM WATERAFSTOTENDE BUITENLAAG

De duurzaam waterafstotende buitenlaag stoot lichte regen en sneeuw af. Dat betekent dat water van het oppervlak afloopt, zodat uw jas licht blijft. Het voelt ook zacht aan en behoudt zijn unieke uiterlijk, zelfs na herhaald gebruik.

WATERBESTENDIG

De buitenkant van uw jas stoot water af en is geschikt voor een onverwachte lichte regenbui. Neerslag blijft op de buitenkant van de kleding liggen en glijdt er snel af. Dit houdt u comfortabel en minimaliseert een lagere gevoelstemperatuur.

VOLLEDIG WINDDICHT

GORE-TEX INFINIUM™-kleding blokkeert briesjes, harde wind en grote stormen. De kleding is echter nog steeds extreem ademend. U blijft dus comfortabel, ongeacht wat de dag u brengt.

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

Een teveel aan vocht op uw huid veroorzaakt een vochtig en klam gevoel. Uw jas heeft een extreem ademend vermogen en houdt uw lichaamstemperatuur op peil.

GORE-TEX INFINIUM™-kleding met duurzame impregnatie

Uniek uitziende jassen dankzij geavanceerde innovaties. De buitenlaag is voorzien van het GORE-TEX-membraan dat u een stijlvolle, extreem ademende bescherming biedt tegen lichte regen en sneeuw. Ze zijn ook winddicht, lichtgewicht en voelen zacht aan, zodat u zich onder allerlei omstandigheden comfortabel voelt.

Kies voor een zachte bovenstof voor alledaags gebruik en een breed scala aan activiteiten. Of kies voor een geïsoleerde bovenstof die u langer warm houdt.