THE NEW GORE-TEX INFINIUM™ PRODUCTS RANGE

High-performance non-waterproof technologies
that upgrade your comfort & protection

Uw vrienden hebben een heel plan bedacht: eerste lekker lunchen in de stad en daarna naar het meer voor een fietstochtje in de avond. De weersvoorspelling: zonnig en klam in de stad en winderig en lichte regen bij het meer. Moet u wel gaan?

Onze GORE-TEX INFINIUM™-producten zijn gemaakt voor alle actieve momenten in uw leven. Onze innovatieve technologieën zijn gemaakt voor wanneer comfort en prestaties belangrijker zijn dan waterdichtheid en vormen een aanvulling op uw huidige kleding. De kleding is flexibel, functioneel en stijlvol, zodat u actief kunt zijn en blijven en alles uit elke dag kunt halen.

NIEUWE PRODUCTEN. MEER VOORDELEN.

De GORE-TEX INFINIUM™-producttechnologieën bieden een aantal voordelen, afhankelijk van de ondersteuning die u nodig hebt om actief te blijven. U vindt deze technologieën in onze waterafwijzende en lichtgewicht jassen, slanke en stijlvolle schoenen die uw voeten warm houden en nauwsluitende handschoenen waarmee u moeiteloos uw smartphone kunt bedienen. Onze producten leveren stuk voor stuk optimaal comfort, wat u ook nodig hebt.

DE WETENSCHAP ACHTER COMFORT

We zijn al decennia lang innovator op het gebied van comfort. We onderzoeken hoe het menselijk lichaam reageert op bepaalde omstandigheden tijdens activiteiten, zodat we producttechnologieën kunnen ontwikkelen die zorgen voor zoveel mogelijk comfort. Of u nu een wandeling maakt door het warme park, in een kantoor met airconditioning zit of de paden opgaat tijdens een nat en winderig weekend, onze technologieën bieden u wat u nodig hebt, waar en wanneer dan ook.

PRODUCTTECHNOLOGIEËN IN ONZE GORE-TEX INFINIUM™-PRODUCTEN

GORE-TEX INFINIUM™-kleding met duurzaam waterafstotende werking

STAD NAAR PAD

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-kleding

VOLLEDIG WINDDICHT. MAXIMAAL ADEMEND VERMOGEN.

GORE-TEX INFINIUM™-schoenen met THERMIUM™-producttechnologie

BLIJF BUITEN WARM. BLIJF COMFORTABEL BINNENSHUIS.

GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®-handschoenen

Volledig winddicht. Maximaal ademend vermogen.

GORE-TEX INFINIUM™-handschoenen met stretchtechnologie

ONTWORPEN OM AAN TE HOUDEN.