WAT ZIJN DE VOORDELEN
Ademend systeem rondom uw voeten

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

Geniet van het beste klimaatbeheer in zijn klasse. Onze innovatieve en extreem ademende technologie zorgt ervoor dat uw voet in alle richtingen kan ademen. Zelfs door de zool.

360-GRADEN-CONSTRUCTIE

Onze unieke technologie biedt een volledig ademend systeem: Klimaatcomfort voor uw voeten vanuit elke richting. Van dagen die u binnenshuis doorbrengt tot een welverdiende vakantie waarbij u de wildernis verkent, uw voeten blijven comfortabel.

DUURZAAM WATERDICHT

Onze 'GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™'-belofte garandeert dat u daadwerkelijk droog blijft. Omdat regen, plassen en zelfs beekjes nooit tussen u en de passies die u in beweging houden mogen komen.

GORE-TEX SURROUND®-schoenen

Elke voet heeft een eigen microklimaat. Wanneer de temperatuur oploopt tijdens een lange wandeling of daarna op weg naar huis, wilt u comfort en bescherming. GORE-TEX SURROUND®-schoenen bieden de beste klimaatregeling in hun klasse, plus gegarandeerde waterdichtheid. Onze technologie draagt in elke richting warmte en vocht af van uw voeten. Van een dag aan uw bureau tot een weekend dwalen in het bos, uw voeten kunnen de balans van comfort en bescherming krijgen die ze verdienen.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX SCHOENEN MET STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-schoenen hebben een unieke constructie die stretchlaminaten, voeringstoffen en verbindingsnaden combineert. Dit zorgt ervoor dat uw voet beschermd blijft tegen het weer, terwijl plooien of vouwen in het wreefgebied worden vermeden. De technologie biedt ook duurzame stretch en herstel, zodat uw verder komt met uw schoenen.