WAT ZIJN DE VOORDELEN
BLIJF EXTREME OMSTANDIGHEDEN DE BAAS

DUURZAAM WATERDICHT

Zelfs in zware regenbuien of hevige sneeuwstormen kunt u op GORE-TEX PRO-kleding vertrouwen. Betrouwbare waterdichte bescherming tegen weersinvloeden gedurende de hele levensduur van de kleding, ook tijdens langere perioden in extreme omstandigheden.

EXTREEM ADEMEND VERMOGEN

Onder extreme omstandigheden kan het klamme gevoel van zweet op uw huid oncomfortabel zijn en uw prestaties beïnvloeden. Onze uitvoerig geteste kleding is extreem ademend, waardoor zweet en waterdamp worden afgevoerd.

VOLLEDIG WINDDICHT

Als u een kale top bereikt of in een koude windstorm verzeild raakt, kan uw lichaamstemperatuur snel dalen. Onze technologie houdt wind volledig buiten, zodat u beschermd blijft.

HEEL ROBUUST

Het is belangrijk dat uw kleding lang meegaat en u bescherming blijft bieden; of u nu steile rotswanden beklimt, off-piste skiet of uw uitrusting gewoon meerdere seizoenen wilt kunnen gebruiken. GORE-TEX PRO-kleding is zeer robuust ontworpen, zodat u langer beschermd blijft.

GORE-TEX PRO-KLEDING

Deze kleding is gemaakt om extreme omstandigheden het hoofd te bieden en uw eigen grenzen te verkennen. GORE-TEX PRO-kleding is geschikt voor outdoorprofessionals en serieuze outdoorliefhebbers die de meest robuuste en duurzame bescherming nodig hebben. Onze extreem strenge testnormen zorgen ervoor dat u met onze kleding gegarandeerd het beste op het gebied van water- en winddichtheid, en ademend vermogen krijgt, zodat u in ruige omgevingen het hoofd kunt bieden aan slijtage en onvoorspelbare omstandigheden met regelmatige activiteiten-/rustcycli de baas bent.

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX ARMACOR®-producttechnologie

Sommige GORE-TEX PRO-kleding voor motorrijden is voorzien van GORE-TEX ARMACOR®-producttechnologie Deze vooruitstrevende combinatie van kevlar en cordura is uitstekend bestand tegen scheuren en slijtage, en is tegelijkertijd licht en beweeglijk.

Het is voorzien van een GORE-TEX-membraan en is daardoor gegarandeerd waterdicht, winddicht en goed ademend.