WAT ZIJN DE VOORDELEN
HANDSCHOENEN VOOR ELK AVONTUUR.

DUURZAAM WATERDICHT

Natte handen worden koude handen en dit kan taken lastig maken en u afremmen. Koude handen worden vaak veroorzaakt door vocht in de isolatie. Daarom zijn al onze handschoenen gegarandeerd waterdicht en kan er dus geen koud water in komen.

VOLLEDIG WINDDICHT

Alle GORE-TEX-handschoenen bieden u winddichte bescherming, van een ijzige gure wind tot wanneer u de snelheid opvoert op een zwarte piste.

ZEER GOED ADEMEND

Elk van de miljarden poriën in het GORE-TEX-membraan in uw handschoenen is groter dan waterdampmoleculen. Tijdens het zweten zullen uw handschoenen dus ademend zijn. Dat betekent minder waterophoping in de handschoenen en meer comfort voor u.

Grip*

Pasvorm en oppervlaktestructuur zijn even belangrijk voor een goede grip. De lagen in GORE-TEX Grip-handschoenen zijn stevig aan elkaar gehecht, dus er zit geen beweging tussen. U kunt dus gemakkelijk uw skistokken vastgrijpen of een ritssluiting openen.

*Alleen in GORE-TEX®-handschoenen met Gore grip-technologie en GORE-TEX®-handschoenen met Gore 2-in-1-technologie

ZEER GOED GEÏSOLEERD*

Als u een lange dag gaat toerskien of weet dat de temperatuur sterk zal dalen, moet u zeker weten dat u beschermd bent. De extra isolatie in GORE-TEX Plus Warm-handschoenen houdt u nog langer beschermd en comfortabel.

*Alleen in GORE-TEX®-handschoenen met Gore plus warm-technologie.

GORE-TEX handschoenen

Skiërs, snowboarders, motorrijders en nog veel meer avonturiers vertrouwen op handschoenen gemaakt met GORE-TEX-producttechnologieën om hun handen beschermd, mobiel en comfortabel te houden. GORE-TEX-handschoenen zijn niet alleen gegarandeerd waterdicht, winddicht en ademend, maar bieden ook een aantal extra voordelen. Ontdek hieronder meer.