La Sportiva

STREAM GTX® SURROUND®

La Sportiva

STREAM GTX® SURROUND®

Stream is een halfhoge, snelle wandelschoen voor een nieuwe manier van wandelen. De schoenen combineren het berg-DNA van La Sportive met technologieën en concepten die afgeleid zijn van mountainrunning en bergcategorieën om zo een veelzijdig, waterdicht en alom ademend schoeisel te creëren, dankzij de nieuwe GORE-TEX SURROUND®-technologie: het exclusieve membraan garandeert een 360-graden ademend vermogen door het wijdere ontluchtingsoppervlak dat bestaat uit het bovenwerk, voetbed en EVA-tussenzool met zijwaartse ventilatieopeningen van TPU.

 

Productkenmerken

  • De nieuwe generatie GORE-TEX SURROUND®: een exclusieve technologie die een 360-graden ademend vermogen biedt, dankzij het verbeterde ontluchtingsoppervlak dat ook in het bovenwerk en voetbed zijwaartse ventilatieopeningen heeft.
  • Het bovenwerk heeft een Nano-Cells 2.0™-structuur met extreem ademende cellen, die samen met het GORE-TEX SURROUND®-membraan voor een ongekend ademend vermogen zorgen.
  • Stability control System™ (SBT): het stabiliteitscontrolesysteem dat de GORE-TEX SURROUND®-ventilatieopeningen integreert.
  • Vibram XS Trek voor een perfecte grip op alle soorten terrein
  • Nieuwe generatie GORE-TEX SURROUND®
  • EVA-tussenzool en zijkanten van TPU met GORE-TEX SURROUND®-ontluchtingskanalen
  • Beschermend net van nylon monofilament dat voorkomt dat stenen en ander gruis de ventilatieopeningen binnendringen.

Core Benefits

360-GRADEN-CONSTRUCTIE

ADEMEND

Waterdicht

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX SCHOENEN MET STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-schoenen hebben een unieke constructie die stretchlaminaten, voeringstoffen en verbindingsnaden combineert. Dit zorgt ervoor dat uw voet beschermd blijft tegen het weer, terwijl plooien of vouwen in het wreefgebied worden vermeden. De technologie biedt ook duurzame stretch en herstel, zodat uw verder komt met uw schoenen.