La Sportiva

NUCLEO GTX® SURROUND®

La Sportiva

NUCLEO GTX® SURROUND®

De Nucleo is een schoen voor snelle wandelingen en biedt een GORE-TEX SURROUND®-membraan en de perfecte balans tussen innovatie en technologie, dankzij de combinatie van het nubuckleer en de insteekstukken met laterale Nano-Cells™-technologie voor een uitstekende transpiratieafvoer. De exclusieve GORE-TEX SURROUND®-technologie garandeert een ongeëvenaard ademend vermogen, dankzij het ademende oppervlak dat niet alleen het hele bovenwerk, maar voor het eerst ook de binnenzool omvat voor een ademend vermogen van 360 graden. De STB Control System™-constructie is afgeleid van mountainrunning en wikkelt de tussenzool in het mediale gedeelte met torsiestijve functies voor een behaaglijke, stabiele en comfortabele pasvorm.

 

Productkenmerken

  • De schoen combineert op nieuwe wijze het leren bovenwerk met de ademende celstructuur van de Nano-Cells™-technologie voor vochtafvoer en een perfecte klimaatbeheersing.
  • Le Nano-Cells™-technologie werkt in synergie met het innovatieve GORE-TEX SURROUND®-membraan dat een ongeëvenaard ademend vermogen mogelijk maakt, dankzij het ademende oppervlak dat het hele bovenwerk en de binnenzool omvat voor een 360-graden ademend vermogen.
  • STB Control System™: het bovenwerk wikkelt de tussenzool in de mediale zone, waardoor de torsiestijfheid verhoogd wordt en de wisselwerking van beide voor een comfortabele, behaaglijke pasvorm en een stabiele laars zorgen
  • De Vibram-zool met impact Brake System is geïnspireerd op producten uit het alpinisme-assortiment.

Core Benefits

360-GRADEN-CONSTRUCTIE

ADEMEND

Waterdicht

EXTRA TECHNOLOGIEËN

GORE-TEX SCHOENEN MET STRETCHTECHNOLOGIE

Sommige GORE-TEX-schoenen hebben een unieke constructie die stretchlaminaten, voeringstoffen en verbindingsnaden combineert. Dit zorgt ervoor dat uw voet beschermd blijft tegen het weer, terwijl plooien of vouwen in het wreefgebied worden vermeden. De technologie biedt ook duurzame stretch en herstel, zodat uw verder komt met uw schoenen.