REPARATIE-INFORMATIE

Als u dit leest, hebt u waarschijnlijk de grenzen van uw GORE-TEX-kleding opgezocht. Heel goed: daar zijn onze producten namelijk voor gemaakt.

Als u uw beschadigde product permanent wilt repareren, hebt u een reparatiecentrum met een vergunning van Gore of de merkfabrikant nodig. Op deze manier wordt uw uitrusting op de beste manier gerepareerd en blijft u gedekt onder onze GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™- belofte. Lees hier meer over onze belofte.

REPARATIESETS

Hebt u onderweg een tijdelijke oplossing nodig totdat er een permanente oplossing mogelijk is? Met onze gebruiksvriendelijke textielreparatiesets kunt u direct reparaties uitvoeren waarmee uw kledingstuk waterdicht blijft, waar u ook bent.*

 

  • Elke reparatieset bevat twee plakbare stoffen die al voorgeknipt zijn in standaardmaten die normaal gesproken niet bijgeknipt hoeven te worden.
  • Gebruik de juiste reparatieset voor uw kledingstuk en volg de instructies voor uw kledingstuk nauwkeurig op.
  • Als u een stuk stof aanbrengt terwijl u buiten actief bezig bent, is het belangrijk om dit vast te strijken als u weer thuis bent om de kracht en levensduur te verbeteren.
  • Het wordt niet aangeraden om de stoffen te gebruiken als permanente oplossing. Neem contact op met een reparatiecentrum met een vergunning van Gore of de merkfabrikant voor een professionele oplossing.

*Als u beschadigde kledingstukken met de GORE-TEX SHAKEDRY™-producttechnologie permanent wilt repareren, hebt u een reparatiecentrum met een vergunning van Gore of de merkfabrikant nodig. Op deze manier wordt uw uitrusting op de beste manier gerepareerd en blijft u gedekt onder onze GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte. Gebruik de GORE-TEX-textielreparatiesets niet.

REPARATIECENTRA

Is het nodig om uw GORE-TEX-kledingstuk permanent te laten repareren? Neem contact op met een geautoriseerd reparatiecentrum.

 

Nederland

HD Styles
De Ackeren 11
NL-9363 HE Marum
Email: [email protected]
Tel: +31 594 641231