Guarantee & Returns

ONZE GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-BELOFTE

Ongeacht welke van onze gelicentieerde merkpartners het product maakt, GORE-TEX-producten met de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte zijn duurzaam waterdicht, winddicht en ademend gedurende de hele levensduur van het product.

Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, de winddichtheid of het ademend vermogen van uw product, repareren of vervangen wij het of krijgt u het aankoopbedrag van ons terug.

Deze belofte is van toepassing op de aankoop van nieuwe artikelen en blijft gelden gedurende de hele levensduur van het product. De beslissing om producten al dan niet te repareren, te vervangen, te vergoeden of te weigeren ligt geheel bij W.L. GORE® & Associates, nadat de staat van het product en de resterende levensduur zijn onderzocht na retournering. De defecten moeten gerelateerd zijn aan waterdichtheid, winddichtheid en het ademend vermogen. Daarnaast mogen geretourneerde producten niet beschadigd zijn en moeten ze in volledig functionele staat verkeren. Bij sommige retourproducten dient u het aankoopbewijs mee te sturen.

We zijn trots op deze belofte en op het feit dat de belofte er al jaren voor zorgt dat mensen comfortabel en beschermd van hun actieve levensstijl genieten.

Deze belofte dekt uiteraard niet alles. Bekijk de onderstaande lijst als u twijfels hebt.

WILT U EEN PRODUCT RETOURNEREN?
Als u van mening bent dat er een probleem is met uw product, is de kans groot dat dit probleem al is besproken in ons gedeelte met veelgestelde vragen. Raadpleeg de veelgestelde vragen om te zien of u daar het antwoord vindt.

U kunt alleen GORE-TEX-producten retourneren waarvoor de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte geldt

Neem voor retournering van producten waarvoor onze belofte geldt contact met ons op om uw situatie te bespreken en, indien nodig, een retournummer te ontvangen om uw product te retourneren.

Veelgestelde vragen