Onze garantie

GUARANTEED TO KEEP YOU DRY

Ongeacht welke van onze gelicentieerde merkpartners het product maakt, als het geleverd wordt met de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte, beloven wij onze klant dat het product duurzaam waterdicht, winddicht en ademend gedurende de hele levensduur van het product.

Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, de winddichtheid of het ademend vermogen van uw product, repareren of vervangen wij het of krijgt u het aankoopbedrag van ons terug.

Deze belofte is van toepassing op de aankoop van nieuwe artikelen en blijft gelden gedurende de hele levensduur van het product. Producten die zijn beschadigd, verkeerd gebruikt of niet goed zijn onderhouden of waarbij Gore van mening is dat ze het einde van de levensduur hebben bereikt, vallen niet onder deze belofte.

De beslissing om producten al dan niet te repareren, vervangen, te vergoeden of te weigeren ligt geheel bij W.L. Gore & Associates, nadat de staat van het product en de resterende levensduur zijn onderzocht na retournering. De defecten moeten gerelateerd zijn aan waterdichtheid, winddichtheid en het ademend vermogen. Daarnaast mogen geretourneerde producten niet beschadigd zijn en moeten ze in volledig functionele staat verkeren.  Bij sommige retourproducten dient u het bonnetje mee te sturen. 

 

Het volgende valt niet onder de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte

Onjuist gebruik: Producten die voor een doel worden gebruikt dat ver afstaat van het beoogde eindgebruik (bv.: een lichtgewicht hardloopjas gebruiken voor rotsklimmen).

Beschadigingen: Beschadigingen die veroorzaakt zijn door het eindgebruik en die leiden tot een lagere waterdichtheid en een mindere mate van geschiktheid voor de beoogde functionaliteit (bv.: gaten, slijtage, brandplekken, kapotte knopen, ritsen, trekkoorden, klittenbandjes).

Gebrek aan onderhoud: GORE-TEX-producten moeten regelmatig worden onderhouden, zodat ze zo lang mogelijk meegaan en zo goed mogelijk kunnen presteren. De belofte is niet van toepassing indien blijkt dat het product niet goed presteert doordat het niet goed is onderhouden.Klik hier voor onze onderhoudsinstructies

Geen DWR: Een product heeft een duurzame waterafstotende impregnatielaag (DWR) nodig om de beoogde prestaties te kunnen leveren. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om opnieuw een DWR-laag aan te brengen, indien nodig gedurende de levensduur van het product in kwestie. Als een oud of zwaar versleten kledingstuk geen water meer kan afparelen, zelfs niet na een nieuwe DWR-behandeling, betekent dit dat het kledingstuk het einde van de levensduur heeft bereikt.

Einde levensduur: Beschadigingen of slijtage waardoor de functionele waterdichtheid, winddichtheid en het ademende vermogen niet meer kunnen worden gerepareerd of hersteld.

Tweedehands aankopen: Hieronder kunnen aankopen vallen die gedaan zijn via eBay, kringloopwinkels of particuliere verkopers. 

 Groepsverhuur: Skischolen, excursies met gids, outdoorverenigingen etc.

Producten die door een werkgever zijn verstrekt aan beroepsmatige eindgebruikers: bijvoorbeeld leger, politie, brandweer, industrie en bedrijfsleven.