Meer informatie

START WARM. BLIJF WARM. MET BESCHERMDE ISOLATIE.

Geïsoleerde kledingstukken gemaakt met GORE® THERMIUM™-producten helpen de isolerende werking van de kledingstukken te behouden zodat u langer warm blijft in koude en winderige weersomstandigheden met lichte regen- of sneeuwbuien.

Deze producten beschermen de isolatie van de kleding tegen lichte regen- of sneeuwbuien dankzij een duurzaam membraan dat bestand is tegen lichte regen, een uitvoering met gesealde zomen en een duurzaam waterafstotende werking van de bovenstof. Het geheel winddichte en toch zeer ademende GORE® THERMIUM™-membraan houdt de wind tegen en zorgt er tegelijkertijd voor dat lichaamsvocht kan worden afgevoerd. Deze combinatie van bescherming en een goed ademend vermogen minimaliseert de barre effecten van koude wind op de werking van de isolatie van de kleding en voorkomt tegelijkertijd dat u oververhit raakt als u actief bezig bent. GORE® THERMIUM™-producten combineren zachtheid en lichtheid met robuustheid voor warme en behaaglijke functionele kleding, waarmee u de vrijheid hebt om in de winter langer te kunnen genieten van buitenactiviteiten.

Kenmerken en voordelen

Beschermde isolatie

Berschermt de isolatie van de kleding tegen lichte regen of sneeuw dankzij een duurzaam membraan dat bestendig is tegen lichte regen*, een uitvoering met gesealde zomen en een duurzaam waterafstotende werking van de bovenstof.

Geheel winddicht

Minimaliseert het negatieve effect van koude wind die tegen de isolatie van de kleding waait, dankzij het gebruik van een geheel winddicht membraan dat het lichaam tegen deze verkillende werking van de wind beschermt waardoor u uw lichaamswarmte behoudt.

Maximaal ademend vermogen

Beperkt de ophoping van vocht in de isolatie van de kleding en minimaliseert oververhitting doordat het optimaal ademende membraan transpiratie gemakkelijk doorlaat.

Buitengewone veelzijdigheid

Combineert zachtheid en lichtheid met robuustheid voor warme en behaaglijke functionele kleding, waarmee u de vrijheid hebt om in de winter langer te kunnen genieten van buitenactiviteiten.