TESTED FOR LIFE TRYOUTS

MET SIGRID

GETEST VOOR MUZIKALE INSPIRATIE EN AVONTUUR

Singer, GORE-TEX Brand Ambassador and huge fan of the outdoors, Sigrid grew up in the Norwegian town of Ålesund. “My favorite place in the world”, she calls it. While watching ocean waves crash against the fjords from up on the mountains, or walking through the Art Nouveau town center, it’s easy to see why she thinks that.

Sigrid’s TESTED FOR LIFE Tryout van GORE-TEX materiaal door Sigrid vond plaats bij haar thuis in haar studio, op de bergpaden en in Ålesund zelf, waar ze haar vrienden en collega-kunstenaars ontmoette. Ze testte een super stijlvolle allweater-parka van Peak Performance, waterdichte en ademende 90s Adidas-sneakers en nog veel meer.

Op deze pagina ontdek je hoe het GORE-TEX materiaal uitstekend past bij de verschillende activiteiten die Sigrid onderneemt in het wisselende weer en het prachtige landschap.

Als ik in de studio vastloop, gaan we altijd even naar buiten. Dat is echt de beste manier om weer los te komen. Mijn omgeving is een mix van stedelijk en outdoor, en deze kleding is echt voor allebei heel erg geschikt. Ik vind het heel belangrijk om er even uit te zijn, even chillen. Heel gezond en het zorgt ervoor dat ik niet vastloop.

SIGRID

GORE-TEX brand ambassador

Wil je op de hoogte blijven van haar muziek, optredens en creatieve uitspattingen? Dat kan!
Instagram | YouTube | Facebook