Great Place to Work®

Terri Kelly

“Bij Gore zijn we trots op onze cultuur en zijn we ons ervan bewust dat deze erg belangrijk is om successen te kunnen behalen als bedrijf. Door een omgeving te creëren waarin mensen zich gemotiveerd en betrokken voelen en hun werk met plezier doen, kunnen we beter ons potentieel benutten en innovatieve producten maken die echt een verschil maken in de wereld.” Terri Kelly, CEO van W. L. Gore & Associates

Logo

Over Great Place to Work®:

Great Place to Work® is een wereldwijd onderzoeks-, consultancy- en trainingsbedrijf met het hoofdkantoor in San Francisco. Het helpt bedrijven bij het definiëren, creëren en behouden van aangename werkomgevingen door deze een vertrouwelijke bedrijfscultuur te laten opbouwen. Great Place to Work staat ten dienste van bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 51 landen.

Watch Terri Kelly's keynote at the 2014 Great Place To Work Conference

Over de World’s Best Multinational Workplaces List:

In de World’s Best Multinational Workplaces List die Great Place to Work ieder jaar publiceert staan de 25 beste bedrijven waarvoor men kan werken. Bedrijven die voor een notering in aanmerking willen komen, moeten geselecteerd zijn voor minimaal vijf landelijke lijsten van Great Place to Work®, minimaal 5000 werknemers wereldwijd in dienst hebben en 40% van het voltallige wereldwijde personeel moet zich in een ander land dan het basisland van het bedrijf bevinden.

Ontdek andere verantwoordelijkheid onderwerpen

Gedragscode van Gore

Ter ondersteuning van de Gore-cultuur, die in lijn is met branchespecifieke voorschriften, hebben we de 'Gore Fabrics Richtlijnen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid' opgesteld.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Iedereen bij Gore wordt geacht integriteit te tonen bij alle contacten met leveranciers, klanten en belanghebbenden, evenals tegenover andere medewerkers van Gore.

Milieuverantwoordelijkheid

Gore Fabrics zet zich in om de impact op het milieu te verminderen door middel van een verantwoordelijke aanpak die we binnen onze gehele waardeketen toepassen.