Onze garantie

Gore-Tex

Een bedrijf staat garant voor wat het maakt. Het is wat anders om garant te staan voor wat anderen maken. Toch is dat precies wat wij doen.

We maken niet zomaar een product. We doen een belofte. Als u niet blij bent met uw GORE-TEX®-product, zijn wij dat ook niet.

Onze GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-garantie:

Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, winddichtheid of het ademend vermogen van uw GORE-TEX® product, repareren of vervangen wij dit of vergoeden we het aankoopbedrag.

Onze Garantie GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™

 • Wat is de GORE-TEX® GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte?

  Dat is simpel: Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, de winddichtheid of het ademend vermogen van uw GORE-TEX®-product, repareren of vervangen wij dit of vergoeden we het aankoopbedrag. Ongeacht wie van onze klanten het product maakt, als het product is voorzien van het GORE-TEX® label, hebben wij getest dat de waterdichtheid, de winddichtheid en het ademend vermogen voldoen aan de eisen voor de toepassing waarvoor het is ontworpen. Openheid is een van de kernbeginselen van de GORE-onderneming. Onze belofte maakt oplossingen op basis van gezond verstand mogelijk met een focus op productprestaties en het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten.

 • Wat houdt de GORE-TEX® GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte in?

  Eenvoudig dit: Er komt geen water van buitenaf naar binnen. Of het nu komt door slagregen, een vochtige bank waar u toevallig op zit, of door knielen in nat gras, water kan niet doordringen door de GORE-TEX®-stof. Tegelijkertijd blijft het materiaal ademend, waardoor vocht van transpiratie kan ontsnappen. Rekening houdend met normale slijtage zoals vastgesteld door ons team, en wanneer uw GORE-TEX®-product goed is onderhouden en gebruikt zoals bedoeld, kunt u erop vertrouwen dat het waterdicht, winddicht en ademend blijft gedurende de gehele gebruiksduur.

   
 • Is het een levenslange garantie?e?

  Nee: Het is van toepassing op de waterdichtheid, winddichtheid en het ademend vermogen met betrekking tot levensduur van het product.

   
 • Wat houdt de levensduur van het product in?

  Het membraan behoud zijn functie in de loop van de tijd, maar kan worden beschadigd tijdens het beoogde gebruik ervan, of wanneer het wordt ingezet voor een activiteit buiten het beoogde gebruik. Sommige van onze producten kunnen op veel verschillende manieren worden gebruikt, terwijl andere zijn ontworpen voor specifieke activiteiten. Dit is erg afhankelijk van uzelf, uw bezigheden, en de keuzes die u maakt: Gebrek aan onderhoud kan de levensduur van uw GORE-TEX® product verminderen. Daarom is het belangrijk om uw product regelmatig schoon te maken . Let daarbij altijd op de onderhoudsinstructies.  Gebruik uw beoordelingsvermogen: wanneer het kledingstuk, de schoen of handschoen versleten zolen, scheuren of gaten heeft, kan het tijd zijn om een nieuw product aan te schaffen. Als het er versleten uitziet, is het dat waarschijnlijk ook. Als u er niet zeker over bent, bel ons dan of stuur een e-mail. Wij kunnen dan helpen met een beoordeling.

 • Vallen beschadigingen onder de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte?

  Nee: Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om beschadigingen zoals scheuren, overmatige slijtageplekken en lekken te laten repareren. Knopen, ritsen en klittenbandjes die kapot zijn, en andere defecten die gerelateerd zijn aan de fabricage moet u bij de winkelier of direct bij het merk aankaarten. Neem bij schade contact op met een van de geautoriseerde reparatieateliers, of met ons, zodat één van onze klantadviseurs u kan helpen. GORE-TEX®-producten zijn een investering in waterdicht, winddicht en ademend comfort, en het is belangrijk om die investering te onderhouden.

 • 6 Valt het afpareleffect van de bovenstof (DRW) onder de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte?

  Nee: Een aspect van het onderhoud van uw product is het onderhouden van de DWR. GORE-TEX®-laminaten zijn behandeld met een ultradunne, duurzame waterafstotende impregnatie (DWR). DWR dringt door in de textielvezels en verhoogt de oppervlaktespanning ervan, zodat het water, druppels vormt en van de bovenstof afrolt, en dus niet wordt geabsorbeerd. DWR is niet permanent. De levensduur van DWR wordt beïnvloed door normale slijtage en blootstelling aan vuil, wasmiddelen, insectensprays en andere verontreinigingen. Het goede nieuws is dat de waterafstotende eigenschappen van uw GORE-TEX® bovenstof erg gemakkelijk kunnen worden hersteld.

 • Hoe wordt de waarde van een kledingstuk vastgesteld conform de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte?

  Door het aanvankelijke aankoopbedrag: Gore hecht veel waarde aan eerlijkheid in interne en externe overeenkomsten. Dit is een van onze kernprincipes. Hoewel de beslissing om te repareren, vervangen of vergoeden door Gore genomen wordt, vergoeden wij een bedrag dat gelijk is aan de prijs die u voor het product hebt betaald, daarvoor is een origineel aankoopbewijs nodig. Als een product tweedehands is aangeschaft, wordt het mogelijk niet gedekt. Artikelen die worden verhuurd of geleast vallen hier niet onder. Beschadigingen aan persoonlijke elektronische apparaten of andere persoonlijke voorwerpen, veroorzaakt door het binnendringen van water in zakken/ritsen vallen niet onder de dekking van de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte.

   
 • Hoe werkt het vervangingsproces?

  In veel gevallen kan de snelste en eenvoudigste manier van vervanging uw lokale winkelier zijn. Als dat niet voor u van toepassing is, kunnen wij helpen. Zodra is vastgesteld dat een vervanging de beste optie is voor u, vindt een gesprek plaats tussen u en uw GORE-TEX®-klantadviseur om het beste vervangende product te vinden. Wij verzamelen de nodige informatie om u te helpen bij de keuze en de geschiktheid voor gebruik van het vervangende product te waarborgen. We proberen het teruggestuurde artikel te vervangen door een gelijkwaardig product. Op verzoek kan de adviseur vervangende opties voor u selecteren op basis van wat u ons hebt meegedeeld, de voorgeschreven prijs en het eindgebruik. U hebt ook de mogelijkheid om opnieuw contact met ons op te nemen met een door u samengestelde selectie, op basis van dezelfde criteria. 

   
 • Worden geretourneerde producten getest of beoordeeld?

  Ja: Alle GORE-TEX®-producten moeten voldoen aan strenge kwaliteitsnormen voordat zij worden verkocht. Wanneer een product bij ons terugkomt, gebruiken wij verschillende testen om een mankement in de waterdichtheid, de winddichtheid of het ademend vermogen te vinden. We houden deze productprestaties doorlopend in de gaten om innovatie en ontwikkeling te stimuleren. Ons doel is het, consumenten bij het gebruik van het GORE-TEX®-producten een meerwaarde te bieden. 

Een goede samenwerking is gebaseerd op vertrouwen

De beste merken ter wereld vertrouwen op onze technologie. Dus dat kunt u ook doen. Ongeacht welke van onze vertrouwde klanten het product maakt, als het product is voorzien van het GORE-TEX® label, hebben wij het product gecertificeerd als duurzaam waterdicht, winddicht en ademend voor de toepassing waarvoor het is ontworpen.

Bekijk meer merken

Quality Testing

De tijd en elementen doorstaan

In samenwerking met onze partners zorgen we ervoor dat alle producten geschikt voor gebruik zijn en doen wat ze beloven. We testen niet alleen het eindproduct, maar ook de materialen die erin verwerkt zijn.

Meer informatie