Kwaliteit en testen

Een bedrijf staat garant voor wat het maakt. Het is wat anders om garant te staan voor wat anderen maken. Maar dat is precies wat wij doen.

In nauwe samenwerking met onze gelicenseerde producenten testen we elke uitvoering van het product. En we testen niet alleen het voltooide GORE-TEX-product, maar ook de stoffen, isolatie, membranen en voeringen moeten voldoen aan prestatievereisten. De materialen worden getest in de laboratoria van Gore, en de prototypen worden onderworpen aan zware praktijktests onder realistische omstandigheden.

Materiaaltests

We voeren een serie laboratoriumtests uit om te controleren of het laminaat voldoet aan onze hoge standaarden.

Systeemtests

We hebben een aantal laboratoriumtests ontwikkeld waarin de toepassing waarvoor het product is ontwikkeld, wordt nagebootst.

Gecontroleerde prestatietests

Niet alles is op een meter of scherm af te lezen. We laten mensen beoordelen hoe het voelt om de eindproducten te dragen en erin te bewegen, in verschillende omgevingen en tijdens verschillende activiteiten.

Praktijktests

Als de prototypes onze laboratoriumtests hebben doorstaan, volgt de ultieme test voor prestaties en comfort onder realistische praktijkomstandigheden. Voordat we het product op de markt brengen, is het al door een groot aantal mensen getest tijdens het beoogde gebruik.

Testen kleding

Alle GORE-TEX-kleding wordt onderworpen aan een reeks zware tests. 

Testen van schoenen

Elk nieuwe GORE-TEX-prototype moet in het Gore-laboratorium strenge tests ondergaan.

Testen van handschoenen

Alle GORE-TEX-handschoenen moeten aan de strenge GORE-TEX-productstandaarden voldoen.

Onze garantie

Als de kleding is voorzien van een GORE-TEX-label, dan is het gecertificeerd om duurzaam waterdicht, winddicht en ademend te zijn voor het beoogde gebruik, en geldt de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®-belofte.

Meer informatie over onze garantie