ONZE EVENEMENTEN

Gore werkt niet alleen samen met topsporters over de hele wereld, maar sponsort ook grote evenementen binnen de bergsport:

Gesponsorde athleten

Alle athleten
  • GORE-TEX Transalpine Run

    De GORE-TEX TRANSALPINE RUN is een van de meest populaire duursportevenementen ter wereld.

  • European Outdoor Film Tour

    Al meer dan tien jaar organiseren GORE-TEX en de European Outdoor Film Tour (EOFT) hét filmevenement voor alle liefhebbers van outdoorsport.

  • International Mountain Summit

    IMS is meer dan alleen een platform voor de bergsportsector.

SPONSORING RICHTLIJNEN

Sponsoring is een integraal onderdeel van ons bedrijf. We prijzen de toewijding van professionele athleten en natuurliefhebbers die zich over de hele wereld dagelijks inspannen voor buitengewone projecten. Met trots ondersteunen we hen met onze kleding, schoenen en accessoires, voorzien van GORE-TEX- of WINDSTOPPER®-producttechnologie van onze partners, waarmee ze beschermd en comfortabel kunnen sporten wanneer het erop aankomt.

Onze sponsoringvisie draait om een aantal professionele sporters en internationale evenementen. We steunen projecten van athleten die uitblinken in bergsport, berghardlopen, freeskiing en toerskiën. Via onze samenwerking helpen we ze bij het behalen van hun doelen. Deze sporters waarderen ons dan ook om onze trouw en betrouwbaarheid.