ONZE ATLETEN EN AMBASSADEURS

We werken met atleten en anderen die input leveren en ondersteuning bieden bij het testen en verder ontwikkelen van onze producttechnologieën. Van professionele atleten tot muziekiconen die graag tijd in de natuur doorbrengen: we werken samen met personen die onze producten graag gebruiken en erop vertrouwen. Dat betreft zowel de originele GORE-TEX-productlijn als de geheel nieuwe GORE-TEX INFINIUM™-productlijn. Lees hier hun verhalen en ontdek wat hun passies zijn.

ONZE SPONSORINGRICHTLIJNEN

Sponsoring is een integraal onderdeel van ons bedrijf. We prijzen de toewijding van professionele atleten en natuurliefhebbers die over de hele wereld ongekende avonturen aangaan en zich inzetten voor buitengewone projecten.

We zijn er trots op hen te kunnen ondersteunen door kleding, schoenen en accessoires te bieden – geproduceerd door de merken waarmee we samenwerken – uit zowel de originele GORE-TEX-productlijn als onze GORE-TEX INFINIUM™-productlijn. En we zijn er trots op dat deze producten de atleten en ambassadeurs comfort en bescherming bieden wanneer zij dat het meest nodig hebben.