Vertrouwd in elke situatie

GORE-TEX® SURROUND® Footwear voor rondom droge en comfortabele voeten

Meer informatie

Nieuw comfortniveau

Ontdek GORE-TEX®-producten met GORE® C-KNIT™-voering-technologie

Meer informatie

Vergeet het weer. Herinner u het moment.

GORE-TEX®-producten geven van top tot teen langdurige en comfortabele bescherming tegen de elementen. Gegarandeerd.

Meer informatie

Ontdek producten met GORE-TEX®-producttechnologie

 

Wat is GORE-TEX®-producttechnologie?

Kleding ontwikkeld met GORE-TEX®-textiel combineert duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen, voor duurzame producten die maximale bescherming en draagcomfort bieden.

Meer informatie

Onze garantie

Voor alle GORE-TEX®-producten geldt onze GUARANTEED TO KEEP YOU DRY®-garantie. Als u niet geheel tevreden bent over de waterdichtheid, winddichtheid of het ademend vermogen van uw GORE-TEX® product, repareren of vervangen wij dit of vergoeden we het aankoopbedrag.

Onze verantwoordelijkheid

Alle GORE-TEX®-producten zijn milieuvriendelijk en veilig om te dragen. Onze afdeling Stoffen heeft zich tot doel gesteld haar ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dit bereiken we door onze producten op een verantwoorde wijze te ontwerpen en produceren en onze gebouwen milieubewust te gebruiken..

Wassen en onderhouden

GORE-TEX®-producten zijn niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden. Geregeld onderhoud zorgt ervoor dat de kleding in goede staat blijft en langer meegaat. Volg de onderhoudsinstructies van de kledingfabrikant, te vinden op het label aan de binnenkant.